Inköp och Värderingar

Hos oss kan du tryggt och säkert sälja ditt guld som inte längre används, vi tar emot alla karathalter och även tandguld. Vi köper också silver och nysilver, exempelvis bestick, mynt, medaljer, klockor med mera.  Inköpet sker direkt i butiken och du som kund är med när vi kontrollerar karathalten och väger ditt guld eller silver.

Vi utför även värderingar i samband med bodelningar och försäkringsärenden.

 

Det allra mesta som köps in smälts ner och blir så småningom till  nya smycken, på så vis gör du en god insats för miljön eftersom detta bidrar till minskad frambrytning av nya metaller ur jorden.  Vi köper även in smycken som är hela och fina som vi polerar och säljer i vårt populära second handsortiment!

 

När du ska sälja något till oss vill vi alltid se giltig fotolegitimation och du måste vara över 18 år.

Av säkerhetsskäl föredrar vi att sätta in pengarna på ditt konto, så ta gärna med kontonummer. Vill du hellre ha kontanter ber vi vänligen att du meddelar detta i förväg, då vi försöker att minimera kontanthanteringen i butiken.

 

Våren 2012 blev vi medlem i Guldalliansen. Genom detta medlemskap garanterar vi dig en korrekt hantering vid inköp av guld och silver samt att vi alltid betalar enligt aktuell rekommenderad dagskurs. Läs gärna mer på deras hemsida genom att klicka på länken nedan:

 

Västra Tullgatan 11, Hudiksvall

info@hudiksvallsguldsmedja.se

0650-313 00

 

Öppettider:

Måndag - fredag: 10.00 - 17.00

Copyright © Hudiksvalls Guldsmedja AB. Alla rättigheter reserverade. Producerad av IN VISION