Om företaget

Hudiksvalls Guldsmedja är ett litet familjeföretag och i butiken möter du makarna Kristin och Hans. Företaget har funnits sedan 2011. Kristin är guldsmed och jobbar gärna i butikens guldsmedsverkstad, både med reparationer, omarbetningar och nytillverkning.

Hos oss kan du förvänta dig ett trevligt bemötande och fin, personlig service.

Har du egna idéer jobbar vi utifrån dem, annars hjälper vi självklart till med designen.  Det vi inte själva har möjlighet att göra i verkstaden har vi erfarna och duktiga kollegor som hjälper oss med. På så vis kan vi erbjuda dig ett gediget hantverk i kombination med de senaste teknikerna inom guldsmide.

 

Vi brinner lite extra för vigsel- och förlovningsringar och tillverkar gärna en unik ring just för dig. Du kanske har en egen sten du vill använda, eller ha ett personligt handgraverat mönster? Det mesta är möjligt!

Du hittar också ringar från Schalins, Guldbolaget och Ekoguld i vårt sortiment, samt smycken från andra utvalda designer.

 

Har du guld och silver som inte längre används kan du sälja det till oss, du får bra betalt och inköpet sker tryggt i butiken.

 

Välkommen in!

Västra Tullgatan 11, Hudiksvall

info@hudiksvallsguldsmedja.se

0650-313 00

 

Öppettider:

Måndag - fredag: 10.00 - 17.00

Copyright © Hudiksvalls Guldsmedja AB. Alla rättigheter reserverade. Producerad av IN VISION