Guld, silver och ädelstenar

Det är fantastiskt att gifta sig med den man älskar. För många är vigselringen det viktigaste smycket man bär. Ringen ska kännas personlig och speciell, den ska också kunna bäras dagligen och vara lika vacker om tio eller tjugo år. Vi förverkligar din dröm tillsammans!

Det mesta är möjligt

När du kommer till oss för att se på förlovnings- och vigselringar erbjuder vi guld, silver, palladium och titan. Om du önskar andra material, till exempel platina, så kan vi även lösa det. Du har sedan möjligheten att göra ringen så personlig du önskar, t ex genom att välja till infattade stenar eller personlig gravyr. Kanske har du en egen sten som du vill infatta? Inga problem. Eller drömmer du om en helt egendesignad ring som inte liknar någon annans? Det löser vi. Vi är experter på att skapa den perfekta ringen, och vi vill dela din förlovnings- eller bröllopsglädje genom att ditt smycke blir något alldeles extra.

 

Mycket stort sortiment

Vi har också ett mycket stort och vackert sortiment av ringmodeller att inspireras av och prova, för dig som hellre beställer en färdig modell än att själv designa. Du kan ändå göra mindre justeringar för att t ex anpassa vigselringen till förlovningsringen.

Din ring tillverkas för hand i vår verkstad, eller hos någon av de ledande tillverkarna. I bägge fallen kan du känna dig trygg med att du får allra högsta kvalitet.

 

Dags att fria?

Du planerar att överraska din älskade med ett frieri. Hos Hudiksvalls Guldsmedja får du gärna låna en ring-attrapp, så att du kan skrida till verket utan att behöva oroa dig för om det är rätt stil eller storlek på ringen. När din kärlek sagt ja, kommer ni tillsammans in till oss för att prova och välja ut era vigselringar.

 

Morgongåva

Fram till 1920 var det lag på att maken måste ge sin nyblivna hustru en morgongåva dagen efter bröllopet. Då hade det med kvinnans försörjning att göra. Idag är det en fin gest av ömsesidig kärlek. Hos oss finns små fina gåvor som båda makarna kan ge varandra, kanske ett halssmycke eller armband som matchar vigselringarna?

 

 

Salutorget 6, Hudiksvall

Öppettider:

Måndag - fredag 10 - 17

Lunchstängt 13 - 14    

info@hudiksvallsguldsmedja.se

0650-313 00

Copyright © Hudiksvalls Guldsmedja AB. Alla rättigheter reserverade. Producerad av IN VISION Texter Skriwa