Vigsel & Förlovning

Till detta speciella tillfälle krävs speciella ringar som passar just er. Vi erbjuder ringar i flera olika material så som guld, silver, palladium och titan. I dessa kan ni sedan välja att fatta in stenar efter tycke och smak eller få en personlig gravyr. Vi erbjuder både maskin- och handgravyr.

När ni köper en vigselring av oss bjuder vi på puts och polering av era förlovningsringar samt kompletterande datumgravyr.

 

För oss är det viktigt att ta hänsyn till miljön och att de ringar som ska symbolisera er kärlek är tillverkade på ett ansvarsfullt och hållbart sätt.

De vigsel- och förlovningsringar vi säljer är tillverkade i Sverige av återvunnet eller ekologiskt guld. Diamanterna är godkända enligt Kimberley-processen, som garanterar att de är konfliktfria och inte bidrar till inbördeskrig och brott mot de mänskliga rättigheterna.

Ringarna i ekologiskt guld är tillverkade för hand i Stockholm och kommer från företaget Ekoguld.

Ringarna i återvunnet guld kommer från Guldbolaget i Bergkvara och Schalins Ringar i Östersund. Sedan november 2013 samarbetar Schalins Ringar med kläddesignern Lars Wallin, tillsammans har de skapat en fantastisk kollektion.  Som en av få utvalda butiker i Sverige har vi fått förtroendet att sälja dessa ringar, vilket vi är mycket stolta över.

 

Vill ni ha en skräddarsydd ring, eller har egna stenar ni vill ha infattade, är ni varmt välkomna in till oss,ntillsammans arbetar vi fram de perfekta ringarna för just er!

Västra Tullgatan 11, Hudiksvall

info@hudiksvallsguldsmedja.se

0650-313 00

 

Öppettider:

Måndag - fredag: 10.00 - 17.00

Copyright © Hudiksvalls Guldsmedja AB. Alla rättigheter reserverade. Producerad av IN VISION